Apariția coronavirusului a fost prezisă cu o precizie cutremurătoare de autorul Dean Koontz, în cartea numită „The Eyes of Darkness”. Printre rânduri este dezvăluit momentul în care va dispărea epidemia, când o să reapară, dar și care este singurul tratament care dă roade!În roman, virusul poartă denumirea de Wuhan-400 și este descris ca fiind „arma perfectă”, fiindcă afectează doar oamenii. Autorul Dean Kootz merge mai departe și spune în paginile operei sale că virusul nu supraviețuiește mai mutl de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă.
Fragmentul din carte în care este descris virusul periculos

Mai mult decât atât, din text mai reiese faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul leac fiind, de fapt, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.
În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute. Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar disparația acesteia, la fel de brusc precum a apărut. Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet”, mai scrie în paginile cărțiIThe Eyes of Darkness

https://a1.ro