RAPORT SECRET CIA : PRESEDINTELE ROMANIEI ESTE SPION RUS !

DEPARTAMENTUL ANTI KGB A CERUT LUI CEAUSESCU ARESTAREA LUI BASESCU. DOC43766

Dupa accesele de independenta fata de Moscova ale lui Nicolae Ceausescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducator fidel Moscovei si repunerea României în sfera de influenta directa sovietica. Planul întocmit de KGB s-a numit „Dniestr” (Nistru, trad.). A tinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secreta a Securitatii.
DEPARTAMENTUL ANTI KGB
Ceausescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenita apoi UM 0110. O divizie secreta, aparte de restul DSS (Departamentul Securitatii Statului). Era secreta chiar si fata de DSS, care nu stia nici macar care sunt agentii si nici unde este sediul.
UM 0110 si-a facut bine treaba, având în arhiva detalii despre reteaua KGB în România, numele sovieticilor de legatura si numele agentilor sovietici din România. DOC&^ED737
TRAIAN BASESCU AGENT SOVIETIC LA ANVERS
Amiralul Gheorghe Anghelescu, a sef al Marinei Comerciale, era seful lui Traian Basescu, comandantul navei Biruinta. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferatii sai, Traian Basescu, cu avizul Securitatii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiter sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alaturat de cel al lui Traian Basescu. Mentorii tripletei Traian Basescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectati sau au fost urmariti ca agenti sovietici/rusi. Vasile Ionel era în grupul „Corbii” (Iliescu-Militaru), Gheorghe Anghelescu era urmarit de UM 0110 biroul Constanta, Adrian Isac a fost în atentia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmarit de UM 0110 biroul Brasov, Mihai Caraman era în atentia UM 0195, iar Petre Roman era în atentia 0544 (din cadrul DIE).Mai trebuie adaugat ca Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de de director al Directiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul ca Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB).Traian Basescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gheorghe Anghelescu. Acesta l-a racolat si instruit pe Traian Basescu în directia servirii intereselor ruse… Iata legatura lui Traian Basescu cu FSB, serviciul rus de informatii. doc543&
Basescu a fost urmarit pas cu pas de agentii lui Ceausescu. S-a cerut arestarea lui Basescu. Ceausescu a preferat continuarea filarii pentru a prinde intreaga filiera apoi a ezitat arestarea de frica reactiei rusesti.

Basescu si-a sters datoriile la banci

Presedintele Basescu a promovat pe când era ministru al Transporturilor o ordonanta de urgenta a Guvernului prin care familia sa scapa de returnarea unei datorii de circa 200.000 USD plus dobânzi catre Banca Agricola, obtinuta în mod preferential pe când era parlamentar.

CARTE DE VIZITA ? Contrabanda, tranzactii suspecte, casa din Mihaileanu…
Despre cinstea domnului Traian Basescu vorbesc faptele sale. Sustinute cu declaratii proprii si cu documente. În cazul domniei sale, proverbul cu minciuna care are picioare scurte s-a dovedit extrem de potrivit. …
(….)
AFACERI SUSPECTE CU CASUNEANU. Pe acest fond, apareau extrem de suspecte tranzactiile dintre el si omul de afaceri Costel Casuneanu, cunoscut acum drept „Regele astfaltului”, pe atunci client al Ministerului Transporturilor, de la care obtinea licentele de transport pentru circa 100 de tiruri pe care le detinea. Si… „bun amic” cu actualul sef al statului, dupa cum declara chiar Traian Basescu.
La 9 august 2000, Traian Basescu cumpara un teren intravilan de 3.700 de metri patrati în Padurea Baneasa (Aleea Privighetorilor, zona Gradinii Zoologice), pe care plateste, cu banii jos, potrivit contractului publicat de Jurnalul National, circa un miliard si jumatate de lei. O adevarata afacere: 13 dolari metrul patrat, când agentiile imobiliare cotau zona la circa 200 de dolari/mp. Ciudat, Costel Casuneanu cumpara si el în aceeasi zi, de la acelasi proprietar, parcela învecinata, egala ca suprafata, dar pe care platea de circa trei ori mai mult: aproape cinci miliarde de lei vechi.

O luna mai târziu, Traian Basescu cumpara de la Casuneanu un Mercedes-Benz, fabricat în 1997, înmatriculat în România cu doar zece zile înaintea vânzarii, pe care primarul plateste 390 de milioane de lei. 13.000 de dolari adica. „E un pret, nu a fost degeaba”, explica Basescu chilipirul.
MINCIUNA. Doi ani mai târziu, ca sa poata justifica banii cu care cumpara vila din Otopeni, Traian Basescu vinde terenul din Privighetorilor unei anume Gabriela Blaj, coincidenta, tot din Oituz, precum Casuneanu. Primeste de zece ori mai mult decât a dat: circa 12 miliarde de lei vechi. Jurnalul National detinea atunci informatii potrivit carora Gabriela Blaj era cumnata lui Casuneanu. Traian Basescu afirma însa: „Habar nu am cine este aceasta doamna. Eu am vândut terenul prin notar”. Surpriza! Memoria îi joaca feste domnului Basescu si, în mai 2007, într-o emisiune la TVR, îi da replica lui Victor Ciutacu: „Eu nu am cumparat un teren de la Casuneanu, eu i-am vândut. Si i-am vândut sub pretul pietei”.
CASA DIN MIHAILEANU. Paravanul Gabriela Blaj nu a fost unic. Traian Basescu s-a folosit de propria fiica, Ioana, pe post de paravan. La 21 octombrie 2002, el cumpara vila din Otopeni, pentru ca trei saptamâni mai târziu sa o doneze fiicei sale. Eliberat de calitatea de proprietar al unei locuinte în Bucuresti, primarul Basescu îsi repartizeaza casa de la Primarie. Celebra deja locuinta din Stefan Mihaileanu nr. 2. Când presa îl acuza ca a intrat ilegal în posesia acesteia, în februarie 2005, Administratia Prezidentiala face public, printr-un comunicat de presa, angajamentul presedintelui de a da înapoi aceasta casa, din „respect fata de bucuresteni” si pentru ca, în calitate de sef de stat, are locuinta pe viata de la statul român. Aparat în instanta de Elena Udrea, Traian Basescu se razgândeste: ramâne proprietar!
MAFIA LUI BASESCU

Regimul Basescu – Boc, tutelat de FMI, a înregistrat cele mai multe recorduri post-decembriste si împotriva Poporului Român. Vom începe enumerarea lor cu cele mai mari recorduri din Europa, consemnate în timpul Regimului Basescu – Boc.
vem: cea mai mare prabusire economica; cel mai amplu program de distrugere a economiei nationale; cea mai mare coruptie, contrabanda si evaziune fiscala; cea mai mare saracie; cel mai mare atac la fibra biologica a populatiei; cea mai rapida scadere a sperantei de viata; cel mai mare numar de locuri de munca desfiintate (peste 5 milioane); cea mai mare suprafata agricola necultivata (peste 4 milioane ha); cele mai mari jafuri imobiliare; cea mai mare crestere a datoriei externe; cea mai mare inflatie; cea mai mare crestere de preturi; cea mai mare dobînda de referinta a Bancii Centrale (BNR), de 6,25%; cea mai mare distrugere a sistemului bancar autohton; cea mai mare crestere a TVA; cea mai mare distrugere a mediului rural; cel mai mare abandon scolar; cel mai mare analfabetism; cele mai multe scoli închise; cea mai mare rata a mortalitatii infantile; cele mai multe boli ale saraciei; cele mai mari disponibilizari de cadre didactice si medici; cele mai multe si mai mari impozite si taxe; cele mai multe IMM-uri lichidate; cea mai mare inegalitate a veniturilor; cea mai mare crestere a ratei saraciei; cea mai mare cifra a angajatilor care traiesc sub pragul saraciei; cel mai mare procent (de peste 50%) al familiilor care nu îsi pot acoperi cheltuielile curente; cea mai mare scadere a puterii de cumparare a pensionarilor într-un an (de cca. 20%); cea mai mare taiere din drepturile banesti ale bugetarilor (de 25 – 50%); cea mai mare migratie a populatiei, în special a tinerilor; cea mai învechita retea feroviala; cel mai mare genocid; cea mai mare vrajba între toate categoriile sociale; cel mai mare numar al cetatenilor deprimati; cea mai mare incapacitate politica a celor care s-au aflat si se afla la guvernare; cel mai mare numar al conducatorilor de la nivel central si local care sînt handicapati, adica sînt rupti de realitate, respectiv nu mai vad, nu mai aud si nu mai simt; cea mai mare preocupare a guvernantilor pentru a face legi împotriva propriului popor si a Statului.

În timpul Regimului Basescu – Boc s-au înregistrat si cele mai mici recorduri din Europa, si anume: cele mai mici salarii si cele mai mici pensii; cele mai mici alocatii pentru copii; cele mai mici ajutoare sociale; cea mai mica speranta de viata; cele mai putine locuinte sociale; cele mai mici fonduri alocate pentru investitii în infrastructura; cele mai mici randamente în sectorul vegetal si zootehnic; cele mai mici alocari bugetare pentru Învatamînt, Sanatate, Cercetare si Armata; cele mai putine autostrazi si drumuri modernizate; cele mai mici încasari din turism; cele mai putine fonduri atrase de la Uniunea Europeana.

Dupa atîtea si atîtea recorduri europene, Regimul Basescu – Boc se încapatîneaza sa ramîna la putere si tine cu dintii de ea pentru a putea continua, la comanda externa, Holocaustul împotriva românilor. Realitatea de azi este cu totul alta. Regimul Basescu – Boc este controlat si dirijat de FMI pentru a desfasura, într-un timp cît mai scurt, Holocaustul împotriva românilor si pentru înfaptuirea proiectului “Israel în România”. Cei din fruntea acestui Regim dictatorial Basescu – Boc si cei care îi sustin, cei din PDL, UDMR si UNPR, au ajuns cei mai huliti dintre pamînteni. Presedintele tarii, fost jucator si acum constatator, fuge de baile de multime. Dupa ce la mitingul politistilor a auzit de dupa gardul Cotrocenilor lozinca prezidentiala “Iesi afara, javra ordinara!”, în ziua mitingului si marsului sindicalistilor din toata tara, desfasurat în Capitala, în 27 octombrie a.c., acelasi presedinte Basescu s-a ascuns si i-a fost frica chiar si de erata “Iesi afara, fiinta extraordinara!”. În ziua respectiva, cînd în Parlament s-a dezbatut si votat Motiunea de Cenzura a PSD, PNL si PC împotriva Guvernului Boc V, parlamentarilor puterii (cei de la PDL, UDMR, UNPR si deputatii minoritatilor) li s-a interzis dreptul la vot, ei fiind sechestrati si bagati într-un tarc, precum magarii si catîrii.

Ei au uitat ca au fost alesi uninominal de catre cetateni în colegii electorale, pentru a le reprezenta si sustine interesele. Cînd peste 90% dintre cetatenii români sînt nemultumiti de Guvernul Boc V, mai mult de jumatate dintre deputati si senatori (cei ai PDL, UDMR si UNPR, precum si deputatii minoritatilor) nu au votat la Motiunea de Cenzura, sfidîndu-i pe cei care i-au ales, pe cei ale caror venituri lunare le-au taiat cu 30 – 50%. Viata a confirmat, din nou, ca PRM a avut dreptate cînd s-a opus singur la introducerea votului uninominal, vot care s-a dovedit a fi unul criminal pentru democratia si viata parlamentara. Acest precedent exterm de periculos din Parlament, din 27 octombrie a.c., risca sa se repete peste cîteva zile, la urmatoarea Motiune de Cenzura introdusa de PNL, PSD si PC, dupa ce Guvernul Boc V si-a asumat, din nou si neconstitutional, raspunderea asupra noii Legi a Educatiei, aflata spre finalul adoptarii ei în Senatul României. Regimul Basescu – Boc a negociat cu Ungaria si UDMR statutul Limbii Române si locurile unde iredentistii unguri mai admit, si pentru cîte ore pe zi (?), sa fie arborat drapelul national al României, în judetele Harghita, Covasna si Mures.

Acesti tradatori de Neam si Tara, vinovati de Holocaustul împotriva românilor, au pus în mare pericol Statul National Unitar Român. Pentru un pumn de voturi unguresti, care sa prelungeasca agonia Regimului Basescu – Boc, parlamentarii PDL, UNPR si deputatii minoritatilor sustin ca, prin noua Lege a educatiei, în scolile unguresti de stat din România sa fie predata Limba Româna, limba oficiala, ca o limba straina, iar Istoria si Geografia României sa fie predate numai în ungureste. Pe teritoriul stramosilor nostri geto-daci, unde a existat cea mai veche civilizatie din lume, s-a ajuns acum sa fie interzisa Limba Româna si sa fie înlocuita cu limba maghiara, iar Istoria stramosilor nostri si Geografia României sa fie maghiarizata. Pentru aceasta tradare, va veni vremea cînd faptasii vor fi condamnati pentru Înalta Tradare si averile lor vor fi confiscate.

Cînd în România Regimul Basescu – Boc a reusit sa înregistreze o prabusire economica doi ani la rînd si pregateste pentru anul 2011 continuarea recesiunii economice, cînd în toate localitatile marea majoritate a populatiei este nemultumita ca traieste în saracie si sub spectrul disponibilizarilor si a unor noi taieri de salarii si pensii, sub amenintarea bancilor straine, Guvernul Boc V acorda prioritate maxima satisfacerii noilor pretentii antiromânesti ale UDMR, precum si acceptarii noilor conditii înrobitoare puse de delegatia FMI.ul Român nu au fost umilite si batjocorite de catre o delegatie a FMI ca în timpul Regimului Basescu – Boc. Niste straini, functionari la FMI, dicteaza ce si cum sa faca Parlamentul, ce prevederi sa fie înscrise în anumite acte normative, ce legi sa se voteze, cu ce continut si pîna la ce data, ce ordonanta sa dea sau sa modifice Guvernul României, etc. Nimeni nu-i întreaba pe membrii delegatiei FMI ce cîstiguri lunare fabuloase au (pe surse, cu mult peste 30.000 euro/luna) si care sînt platite de contribuabilii români, prin dobînzile de 2- 4 miliarde euro pe an, la creditele externe. Ei nu sînt solidari cu Poporul Român si lor nu le-a redus nimeni cîstigurile lunare cu 25%. Delegatia FMI strîmba din nas, nu-i convine reducerea TVA la alimentele de baza, nu accepta neimpozitarea pensiilor pîna la 2.000 lei/luna, nu permite decît un anumit deficit bugetar si un anumit nivel al salariului minim pe economie s.a.m.d. Practic, delegatia FMI colaboreaza cu Regimul Basescu – Boc în Holocaustul împotriva românilor. Populatia României a înteles ca alesii în Parlament nu reusesc prin Motiuni de Cenzura sa înlature Guvernul Boc V.

Numeroasele marsuri si mitinguri de protest, pichetarile si grevele spontane nu au avut ecou la Regimul Basescu – Boc, care face pe surdo – mutul. Solutia sigura pentru maturarea regimului dictatorial Basescu – Boc o reprezinta greva generala care se apropie. La greva generala, Regimul Basescu – Boc nu va rezista. Printr-o greva generala, agonia Regimului Basescu – Boc poate sa ia sfîrsit !

Ca sa stearga erorile guvernantilor, sa se mentina la putere si sa opreasca tulburarile sociale, regimul incheie un nou acord cu FMI, dupa expirarea celui actual * Adica, indatoararea tarii pe generatii de sacrificiu, catre finantele care conduc lumea * Leaganele ortodoxe sunt luate la rand: Grecia, Bulgaria, Romania

Ca si cum nu ar fi de ajuns ca Romania este indatorata pana peste cap la FMI si la UE, ceea ce va genera inca doua sau chiar trei “generatii de sacrificiu”, dupa cum apreciaza analistii economici, Traian Basescu si Emil Boc doresc un nou acord de imprumut cu FMI. In opinia puterii, acest nou acord ar fi o rezerva ca in Romania sa nu se repete situatia din Grecia. Sursa : Agentia.org

Adevarul este cu totul altul, iar noul imprumut ar urma sa acopere gravele erori ale guvernarii actuale, care nu a facut nimic concret pentru ca Romania sa iasa din criza economica, dar vor acoperi si cheltuielile din campania electorala din 2009. Anul trecut a fost un an electoral, iar imprumuturile de la FMI s-a cheltuit in mare parte pentru asigurari sociale: salarii, pensii, medicamente compensate, somaj etc. Pentru ca PDL sa se pastreze la putere, iar Traian basescu sa castige un nou mandat.

O alta parte din banii de la FMI, dupa cum a semnalat anul trecut AIM, dar si analistii economici, au alimentat bancile. O conditie impusa de FMI, pe langa scaderea lefurilor si a pensilor, basca majorarea taxelor. Banii din banci – toat private, filiale ale lanturilor bancare internationale – s-a dus catre companiile bancare mama si au alimentat economiile occidentale. Noi, romanii, platim acum mai multe generatii ceea ce au cheltuit tarile puternic industrializate din occident. Acestea ne-au dat banii, apoi ni i-au luat, iar noi ramanem cu plata. Adica, conform proverbului ala cu “si, si”… Mai pe inteles, occidentalii si-au alimentat economiile avand Romania ca girant.

Calcului guvernantilor – care, evident, stiau acest lucru – a fost ca prin alimentarea economiilor occidentale, acestea vor iesi din recesiune si vor trage si Romania din groapa. Apoi, pe crestere economica, Romania ar fi avut de unde sa plateasca datoria. Ceea ce, probabil, s-ar fi si intamplat. Dar au aparut doua necunoscute in aceasta ecuatie: Grecia si, mai apoi, Bulgaria. Ca atare, intregul sistem de ecuatii s-a prabusit, ba mai mult, a itrodus si o a treia “necunoscuta” – acum foarte clara: Romania!

Acum, pe fondul revoltelor popuare, ce fac Guvernul si Presedintia? Il cheama la Bucuresti pe ditamai presedintele FMI, il plimba si-l arata ca pe urs, ca sa linisteasca poporul. Ba mai mult, Basescu anunta ca incheiem un nou acord de imprumut dupa ce se termina asta. Ca sa ce? Ca sa dam bani la pensii si la salarii ca sa nu iasa poporul nemultumit in strada si sa darame puterea. Ce daca indatoram si alte generatii? Ce daca scoatem alti bani din tara pentru economiile occidentale, care inca o duc bine-mersi? Un singur lucru conteaza pentru actuala putere – PDL sa se mentina la guvernare, Basescu ca presedinte si un partid unic in formare sa ia puterea in parlament.

Iata si stirea de pe agentiile de presa: “România intenţionează să încheie un nou acord stand by cu FMI, după ce expiră termenul celui aflat acum în vigoare, a declarat preşedintele Traian Băsescu, în cadrul unei întâlniri cu directorul general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, care a efectuat o vizită de o zi la Bucureşti. În opinia lui Băsescu, continuarea colaborării cu FMI îi va permite ţării sale să-şi sporească încrederea în ochii pieţelor internaţionale şi ai investitorilor. Până nu vor fi finalizate reformele structurale – în administraţie, învăţământ, sănătate şi în sistemul de protecţie socială, România va avea nevoie de un parteneriat cu FMI şi cu Banca Mondială, de o colaborare pe termen lung între România şi FMI”, a subliniat Băsescu. “Aceasta este o decizie înţeleaptă, iar noi suntem pregătiţi”, a declarat în acest sens Strauss Kahn.

Fireste ca baietii de la FMI si banca Mondiala, deci cei care conduc finatele lumii, alaturi de Federal reserve din SUA (in fapt, toti o apa s-un pamant) se freaca pe maini de bucurie. Abia asteapta. Decizia lui Basescu este catalogata, ca atare, drept “inteleapta”, iar ei “sunt pregatiti”. Sunt pregatiti sa “sparga” si Romania. Sa ia leaganele ortodoxe la rand: Grecia, Bulgaria, Romania, Serbia e gata, urmeaza confruntarea cu Rusia…

Si ca sa dea apa la moara cererii tandemului Basescu-Boc, seful mare de la FMI, dar si sefuletul care se ocupa de Romania, au dat doua avertismente panicarde, menite sa sperie poporul si sa-l faca sa se increada in justetea masurilor de guvernare, care prevad si noul imprumut de la FMI: Dominique Strauss-Kahn a avertizat, printre altele, cu privire la eventualitatea serioasă ca şomajul să crească în perioada următoare, în timp ce şeful FMI în România, Jeffrey Franks, a subliniat că sistemul public de pensii se va prăbuşi în cazul în care nu vor fi realizate reformele necesare. Totodată, Jeffrey Franks a declarat că FMI este gata să ofere orice sprijin pentru realizarea reformelor necesare şi a apreciat că nivelul la care a ajuns paritatea valutară dintre leul românesc şi euro reprezintă un “vot de încredere din partea pieţei, şi anume că în România vor intra mai mulţi bani”. FMI nu se îndoieşte de capacitatea României de a-şi plăti datoria, chiar dacă deficitul ei bugetar a crescut, a adăugat el, spunând că datoria publică a României reprezintă 20% din PIB. Cu alte cuvinte – ne-am predat la FMI.

O publicaţie iordaniană scrie că este o chestiune de timp până ce SUA şi Israelul vor lovi Iranul, declorea F-16 din România şi Germania fiind un antrenament. Avioanele au executat misiuni de realimentare şi au decolat împreună cu bombardierele israeliene pentru a exersa o gamă largă de misiuni deasupra Mării Roşii şi a Mării Mediteraneene, transmite realitatea.net, potrivit.
60 de avioane de luptă americane F-16 au decolat în iunie de la baze din Germania şi România şi au aterizat în Israel în cadrul unui exerciţiu secret desfăşurat de SUA, Israel şi Germania, în care presa arabă vede un potenţial antrenament pentru un atac asupra Iranului.
Regiunea este conştientă că e doar o chestiune de timp până când Israelul va lovi Iranul, scrie duminică publicaţia The Jordan Times. Pregătirile pentru o acţiune în acest sens par să fie într-un stadiu avansat. O armada de 12 vase de război – zece dintre ele americane, unul israelian şi unul german – se află în prezent în Golful Persic, după ce au desfăşurat exerciţii comune în largul coastelor de sud-vest ale Israelului.
Potrivit unor surse israeliene neidentificate de publicaţia iordaniană, exerciţiile secrete – denumite Juniper Stallion – au fost întreprinse de o flotă condusă de portavionul USS Harry S. Truman şi au inclus “interceptarea unor rachete iraniene, siriene şi ale Hezbollah trase împotriva unor ţinte americane şi israeliene din Orientul Mijlociu”. Potrivit aceloraşi surse, bombardiere de tip F/A-18E/F Super Hornet de pe portavionul Truman au simulat misiuni de bombardare împotriva unor ţinte stabilite în raza de acţiune a apărării israeliene în deşertul de la sud-est de Beersheba.
La exerciţiu, mai scrie The Jordan Times, au participat şi 60 de avioane de luptă americane F-16, care au decolat de la baze din Germania şi România şi au aterizat la facilităţi ale armatei israeliene a aerului. Avioanele au executat misiuni de realimentare şi au decolat împreună cu bombardierele israeliene pentru a exersa o gamă largă de misiuni de bombardare deasupra Mării Roşii şi a Mării Mediterane sau au desfăşurat exerciţii de luptă aeriană între avioane.
Acum, vasele de război sunt ancorate în Golf şi, în plus, se pare că două submarine israeliene echipate cu rachete nucleare ar patrula în Marea Arabiei, scrie The Jordan Times.
Între timp, Iranul ar fi declarat starea de urgenţă la graniţa sa de nord-vest şi ar fi desfăşurat acolo unităţi ale Gardienilor Revoluţiei, trupele de elită ale regimului, pe motiv că SUA şi forţele israeliene se adună la bazele militare şi aeriene din Azerbaidjan, pregătindu-se să atace facilităţile nucleare iraniene, potrivit The Jordan Times.
În paralel cu pregătirile militare, există o ofensivă diplomatică, potrivit publicaţiei iordaniene. Şeful Pentagonului, Robert Gates, a declarat săptămâna trecută în faţa unei comisii a Congresului, că Iranul poate lansa “zeci sau sute” de rachete cu rază scurtă şi medie de acţiune împotriva Europei.
Toate indiciile arată că a început o numărătoare inversă pentru un atac militar americano-israelian împotriva Iranului, în ciuda faptului că se ştie că preşedintele american Barack Obama are unele retincenţe faţă de o asemenea acţiune. Teheranul nu-i lasă însă loc de manevră pentru eforturi diplomatice. Prinşi în ochiul furtunii vor fi locuitorii hărţuiţi din Fâşia Gaza şi cei din sudul Libanului, dacă Israelul decide un alt atac “preventiv” asupra Hamas şi Hezbollah, conchide The Jordan Times.
The Jordan Times arată, pornind de la un articol publicat de cotidianul Jerusalem Post, că Israelul ar putea planifica un atac “preventiv” asupra Fâşiei Gaza cu puţin timp înainte de o acţiune militară împotriva Iranului ce ar avea drept scop să pună piedici programului nuclear iranian.
E de la sine înţeles că vor exista unele forme de acţiuni de răspuns dinspre Fâşia Gaza, precum şi dinspre Hezbollahul libanez, în momentul în care Israelul ar lansa un atac asupra Iranului, afirmă The Jordan Times. Israelul susţine că sunt mii de rachete în Fâşia Gaza care ar putea fi folosite împotriva statului israelian. Prin urmare, armata israeliană vrea să întreprindă raiduri în Fâşia Gaza şi să confişte orice fel de arme pe care Hamas şi alte grupări le-ar putea folosi împotriva Israelului, explică publicaţia iordaniană.
În cazul unor astfel de incursiuni – care ar preceda un atac asupra Iranului -, Israelul vrea să fie mai grijuliu cu populaţia evacuând sate întregi palestiniene şi tabere de refugiaţi din zona de conflict, pentru a provoca cât mai puţine victime civile, în condiţiile în care imaginea internaţională a Israelului a avut serios de suferit după ofensiva din Fâşia Gaza din 2008 şi 2009. Pentru avertizarea populaţiei, Israelul se va folosi de fluturaşi, mesaje la radio sau chiar telefoane directe.
The Jerusalem Post a scris la 11 iunie că, în săptămâna respectivă, Israelul şi Statele Unite au simulat un război împotriva unui inamic neidentificat, în cadrul unui amplu exerciţiu aerian în care au fost implicate zeci de avioane F-16 din ambele ţări. Exerciţiul, denumit Juniper Stallion, a avut loc în condiţiile în care Turcia a desfăşurat propriile manevre aeriene cu SUA, la care Israelul nu a mai participat.
Tot Jerusalem Post scrisese anterior că Israelul caută alte terenuri de antrenament aerian, inclusiv în România, după ce a fost exclus de la exerciţii militare comune în Turcia.
Ministerul Apărării Naţionale din România a precizat la 10 iunie, la solicitarea NewsIn, că activităţile de cooperare militară bilaterală cu statul Israel se desfăşoară în baza unui acord semnat la Bucureşti la 29 mai 2000. “Acordul a fost aprobat prin Hotărârea Guvernului României nr. 841 din 21.09.2000 şi este în vigoare de la data de 10.10.2000″, preciza MApN.
La începutul săptămânii, Debkafile relata că o armada formată din 10 vase de război americane, plus încă două – unul german şi unul israelian – care a tranzitat Canalul Suez pe 18 iunie, a ajuns în Golful Persic. Înainte de asta, însă, între 6 si 10 iunie, portavionul Harry S. Truman a executat un exerciţiu secret de interceptare a atacurilor cu rachete iraniene, siriene şi ale Hezbollahului împotriva ţintelor americane şi israeliene din Orientul Mijlociu.
Exerciţiul a avut loc la 50 de mile în largul coastelor de sud-vest ale Israelului. Flota condusă de USS Truman s-a îndreptat ulterior spre Golful Persic, însoţită de o navă israeliană purtatoare de rachete (neidentificată) şi de fregata germană FGS Hessen F221.
Cinci zile şi cinci nopţi, cele 60 de avioane de luptă şi bombardament F/A-18E/F Super Hornet de pe portavionul Truman au simulat misiuni de distrugere a unor ţinte fixate de aviaţia israeliană în Deşertul Negev, la sud-est de Be’er Sheva – una ditre cele mai mari baze aeriene. Exerciţiul a survenit desfăşurării a numeroase rachete Scud ale Hezbollahului, la graniţa cu Libanul.
Aplicaţia a inclus şi avioane F-16 care au aterizat pe aeroporturi militare ale Aviaţiei israeliene, venind de la baze din Germania şi România, pentru realimentare, şi decolând însoţite de bombardiere israeliene pentru a exersa misiuni de luptă deasupra Mării Roşii şi Mării Mediterane. Echipajele s-au antrenat atât pentru bombardamente, cât şi pentru lupte aeriene, în vederea unui conflict iminent cu Iranul.
Teheranul a declarat stare de război la frontiera sa de nord – vest, forţele Garzilor Revoluţionare fiind comasate în regiunea Mării Caspice, informează agenţia Debka.
Autorităţile de la Teheran susţin ca Statele Unite şi Israelul se pregătesc să atace instalaţiile nucleare iraniene, forţele militare ale celor două state fiind concentrate în bazele militare şi aeriene din Azerbaidjan.
Anunţul a fost făcut marţi, de generalul de brigadă Mehdi Moini, comandantul Gărzilor Revoluţionare din zonă, care a precizat că “mobilizarea este un răspuns la prezenţa trupelor americane şi israeliene la graniţa de vest”. Moini a adăugat că o serie de state din vest alimenteză conflictele etnice pentru a destabiliza situaţia din regiune.
Conform agenţiei Debka, o serie de surse iraniene au indicat că în ultimele zile, Israelul ar fi transferat în secret un numar mare de bombardiere cu reacţie în bazele din Azerbadjan, prin Georgia, iar forţe speciale americane sunt concentrate şi ele în zonă, fiind pregătite pentru a declanşa un atac împotriva Iranului.
Muntii Bucegi au avut înca de pe vremea dacilor si a zeului Zamolxe, o aură de mister, mai ales din pricina Sfinxului şi a Babelor, structuri de piatră care au parut intotdeauna a fi fost lucrate de mana omului si nu de natura. Ba chiar se presupune ca o civilizatie mult mai veche decat cea a dacilor le-a facut cu mii de ani inaintea stabilizarii popoarelor trace.
Daniel Ruzo este un explorator peruvian care a pus în atenţia lumii posibilele legături dintre civilizaţia Markawasi şi cea geto-dacică. Acesta a remarcat o serie de asemănări între Sfinxul din Bucegi şi sculpturi monolitice din Anzi, dar si cu formatiuni de pietre subacvatice din Japonia (vezi foto mai jos). Descoperirile acestuia par a fi uluitoare. Ruzo a lansat o ipoteză în care explică faptul că civilizaţia umană este formată din ere, fiecare durând 8608 ani şi care la rândul lor sunt formate din patru cicluri solare de 2125 ani. Potivit acestuia acum suntem în a cincea eră. La fiecare 8608 ani, Pământul suferă o catastrofă. Monumentele din jurul lumii, printre care şi Sfinxul, marchează locurile unde oamenii se vor putea adăposti, sustine cercetatorul.Una dintre ipotezele care capaciteaza atentia iubitorilor de conspiratii si de paranormal este că sub Sfinx şi muntele Omu s-ar afla o cavernă de circa 20 de kilometri lungime. Pestera ar fi protejată de câmpuri energetice foarte puternice, ceea ce face ca ea sa devina invizibilasi neaccesibila celor din exterior. Pestera ar fi o legatura subterana cu lumea de sub Pamant – celebra Agartha, sau Shambala, care ar avea o retea de tuneluri ce ies la suprafata in diverse colturi ale lumii. In urma unei catastrofe, o parte din omenire, cei pomeniti in Vede, in Ramayana si Mahabharata ca zei ce dispuneau de aparatura de zbor sofisticata, prezenti si in alte culturi, s-au retras sub pamant. Unele religii ii vad ca pe niste zei, altele ca pe niste „ingeri cazuti”, niste demoni.
Cea mai celebra intrare in Shambala este – dupa cum se crede – in Tibet, iar cea mai „larga” deschidere este la Polul Nord terestru. Se crede ca datorita acelei catastrofe care a acoperit lumina soarelui, un posibil meteorit, ori o eruptie vulcanica in lant, acestia au fost nevoiti sa foloseasca in aparatele de zbor un echipament oarecum asemanator cu cel al astronautilor actuali, sau cu cei care piloteaza avioane cu reactie. Aceste imagini se regasesc in mai multe desene rupestre, mai ales in America de Sud. cei ce s-au retras sub pamant au dus cu ei o civilizatie si o tehnologie avansate, iar dupa catastrofa au iesit din cand in cand la suprafata sa invete omenirea – cei ce au ramas si s-au adapostit prin pesteri – despre noile tehnologii, despre cultivarea pamantului etc.


Acestia apar ca veritabili zei, dar care apoi s-au transformat, dupa ce s-au impreunat cu femeile oamenilor, ca ingeri cazuti, pedepsiti de Iahve. Datorita echipamentului de zbor si a formulei de respiratie tehnologica – probabil nu mai erau obisnuiti cu aerul de la suprafata – cei din pesteri i-au descris ca pe demoni, cu „copite” (incaltarile speciale ce nu lasau sa se vada piciorul si degetele), cu „coarne” (tuburi de respiratie, sau posibile antene de comunicare, sau cu ochii mari si bulbucati – de la castile de zbor, ori cu”aripi” – dispozitive de zbor personala, mai mici fata de aparatele de zbor care cuprindeau mai multi „ingeri” si conduse de un sef – „marele zeu”. – si care sunt descrise ca „tronuri de foc”, sau „nori de fum”, „coloane de foc”, conduse de heruvimi, cu traznetesi fulgere si cu „ecrane de diamant” (monitoare asemanatoare plasmelor tv actuale). Practic intreaga tehnologie, noile descoperiri ale omului, ar fi vechi „de cand lumea” si acum sunt „redescoperite” sub indrumarea „zeilor”. Acestia sunt si autorii „premonitiilor” si „clarviziunilor” transmise telepatic anumitor oameni care au capacitati de „mediumuri”. Jules Verne, de pilda, ar fi fost „insuflat” sa scrie despre descoperirile ce au avut loc ulterior, ca lumea sa fie pregatita.
Mai multe amanunte pe aceasta tema pot fi gasite consultand cartile colaboratorului nostru Cristian Negureanu, care vorbeste pe larg despre aceasta „civilizatie a lui Dumnezeu”. Si astazi aceste „care de foc” (in care a fost rapit si Sf Ilie cand s-a inaltat la cer, sau Enoh, cand a vazut Pamantul „de sus”). Dupa uniiinsusi Iisus ar fi apartinut acestei civilizatii,care l-ar fi inviat cu o tehnologie speciala, iar inaltarea ar fi fost produsa de un aparat de zbor individual. Se presupune ca A doua Venire a lui Iisus, de asta data in postura de conducator universal, se va face „pe norii cerului”, sau cu aceste aparate de zbor. Si astazi cei „de sub pamant” apar in fata omenirii, in ceea ce se numesc OZN-uri, ei fiind ceea ce noi numim „extraterestri”, in realitate ei fiind „intraterestri”.
Dupa alti autori, acestia ar fi cei ce au indus masoneria oamenilor din actuala era, inca de la Templul lui Solomon, ei fiind cei ce au lasat Piramidele Egiptului Antic si pleiada de zeitati la care faceau referire egiptenii si faraonii. Acestia ar fi pornit lucrarea lui Hiram Abif, primul francamason, iar de la el s-a structurat o societate secreta care „cunoaste adevarul” si stie cine ar fi „marele arhitect”. Aceasta societate, care din Egipt s-a transmutat la evrei in zona Istraelului, pentru a se raspandi si a conduce lumea, este „populatia iubita de dumnezeu, de conducatorul celor de sub pamant”, cei de odinioara „locuiau la suprafata” dar care s-au retras in Agartha. referitor la cataclism se presupune ca este acelasi care a „scufundat” – adica a trimis sub pamant, Atlantida si pe atlanti.
De aceea se si spune in masonerie despre loja Marelui Orient, sau ca masonul respectiv, dupa moarte (adormire), s-a retras la „tatal sau” din Marele Orient (locatia despre care se stie ca reprezinta intrarea in Shambala). Ca atare, Shambala este, dupa unii, Edenul, sau raiul pe pamant (o gradina infloritoare, cu plante nemuritoare, de o frumusete paradisiaca). Acest rai ar avea si o ramificatie pe sub muntii Bucegi catre tara noastra, care la randul ei a fost numita „gradina Maicii Domnului”.
Din aceasta pestera, des invocata in legendele dacice a venit Zamolxe, ca sa-i invete si sa-i stapaneasca pe geti. Populatia „de sub pamant” ar fi de statura mai inalta, 1,90 – 2,05 metri, ceea ce oamenilor de la inceputuri – cei ce au supravietuit la suprafata – si care din motivele catastrofice ce au actionat asupra organismelor nu depaseau 1,45-1,50 m, acestia li se pareau adevarati giganti. Ca atare, „ingerii cazuti” in impreunarea cu femeile oamenilor i-au dat pe giganti, dar si progenituri cu malformatii – ciclopi etc. Zamolxe era dupa cum spune legenda foarte inalt, avea „capul in nouri”, dacii fiind mici de statura cand se uitau in sus la el aveau imagine ca are capul in nori. Si adesea „plutea deasupra norilor dupa ce iesea din pestera sa”, ceea ce – spun adeptii acestei teorii – o facea cu un aparat de zbor individual.
Pe de alta parte este interesant cum povestea legata de zeul care este omorat si invie dupa trei zile spre a se inalta la cer este valabila in mai multe civilizatii, conform autorului Eduard Sure – „Marii Initiati”. Si in Mesopotamia, si in Egipt – la Horus, si in Israel (Iudeea), dar si la daci, si in India, la hindusi. Periodic, dupa cum se pare, acesti initiati „paraseau pesterile” spre a deveni invatatii omenirii, dupa care dispareau, mureau, inviau si se inaltau la cer, uimind populatia. Nici dacii n-au fost ocoliti de aceste invataturi ale lui Zamolxe, unul dintre cele „sapte spirite mari” care au dominat omenirea.
Chiar dacă aceste relatări par aiuristice, din când în când se petrece ceva care să dea un pic de crezare faptului că este totuşi ceva deosebit în Bucegi. În 1993 au avut loc o serie de cutremure, doar în zona Sinaiia şi Busteni. Acestea au fost explicate oficial prin proximitatea cu zona Vrancea, dar există mai multe mărturii care spun că înainte de crutremure se auzeau bubuituri puternice, iar mulţi locuitori din zonă au spus că sufereau de insomnie. Se spune ca autoritatile cunosc despre ce este vorba, iar masoneria care conduce lumea si care doreste sa instaureze Guvernul Mondial respecta cerintele celor de sub pamant, sau cum le denumesc unii – „satanice”.
Toti liderii popoarelor actuale ar fi luat deja legatura cu acesti „extraterestri” si sunt condusi de aceasta civilizatie. Este ceea ce sustine si Daniel Ruzo, dar si alti cercetatori, care considera ca Bucegii sunt „poarta „europeana cea mai mare” a acestei lumi de sub pamant. Alte porti mai exista la popoarele nordice, sau cele de origine anglo-saxona, care s-au confruntat cu elfii, dar si cu o alta populatie de sub pamant, de statura mult mai mica, ce a dat piticii, spiridusii etc.
Mai multi cercetatori ai acestei teorii explica de ce exista acum dorinta de realizare a Guvernului Mondial, de ce apar razboaiele planetei pentru cei ce nu se supun si de ce multora dintre locuitorii planetei li se pare ca liderii lor nu mai iau deciziile juste pentru care au fost alesi. Ca odata ajunsi la putere ei se supun unei alte vointe, care nu corespunde cu cea a poporului elector. Ceea ce, iata, li se pare si multor romani, care cred ca puterea face jocurile „americanilor”, sau „evreilor” sau „masonilor”. Crizele sunt provocate de grupuri oculte ca „Comisia Trilaterala”, sau „Bilderberg”, ori „Grupul de la Roma”, sau „Cei 300”, ori de „Illuminati”. Cert este ca oricum ai privi lucrurile nu poti sa nu vezi ca exista o legatura care pare o „conspiratie mondiala” si ca omenire a ajuns la un „prag”, prevazut de, cum spuneam mai devreme, „clarvazatori”, iar cei ce trag sforile in subteran trebuie sa se dezvaluie la un moment dat omenirii. Putem sa amintim aici ce furori a facut in Romania teoria „Flacarii Violet” lansata de Viorel Hrebenciuc despre cum este condus Traian Basescu de forte din umbra.
Dupa unii aceasta se va intampla in 2012, dupa care va urma „Armaghedon”, sau razboiul rebelilor de la suprafata cu fortele „de sub pamant”. Un razboi in care arabii au aflat din Coran ca fortele „luminii” vor fi sprijinite de Allah, de Dumnezeu cel adevarat, altul fata de dumnezeul sangeros al Vechiului Testament si care ar fi reprezentat de Iahve, zeul care conduce armata de sub pamant. Care armata, ajungand la o tehnologie foarte avansata a considerat la randul ei religia drept „o poveste” si au ajuns sa creada ca orice este posibil, inclusiv nemurirea, ceea ce i-a facut sa se inchipuie „asemenea lui Dumnezeu”. Numai ca, se spune in Vechiul Testament, ca si in Coran, Dumnezeu i-a pedepsit si i-a aruncat sub pamant, „va fereca Sarpele cel mare” intr-o pestera „pentru o mie de ani”, cat va dura pacea. Apoi, „Fiara” cu „mai multe capete si coarne” va fi eliberata in lume. Dupa care va urma „Armaghedon”.

Fiecare, dupa unghiul din care priveste lucrurile, poate sa deduca fie ca aceasta este „doar o poveste de adormit copiii, simple aiureli”, sau ca este adevarata, dar si aici cu doua variante: una ca acesti locuitori din adancuri care cu multe sute de mii de ani populau suprafata Terrei sunt benefici actualei omeniri, a doua ca, dimpotriva ei singuri si-ar fi provocat catastrofa in urma careia s-au adapostit sub pamant si ca sunt distructivi si malefici, fara a dori ca omenirea sa ajunga la adevarata Creatie.

Reclame