Exista o teorie a conspiratie in scandalul de divort intre Pepe si Oana Zavoranu care prinde tot mai mult teren la populatie si peste care tabloidele au trecut cu usurinta.Se porneste de la premiza ca scandalul este o inscenare pusa la cale de cei doi, avand mai multe mize.

Una dintre acestea e asa cum crede multa lume, anume nevoia de publicitate, de a iesi in fata dupa ce si Oana, dar si Pepe se afla intr-un con de umbra, cenu le-a adus beneficii materiale. Concertele lui Pepe nu mai erau cautate, la nunti nu-l mai chema nimeni, iar Oana nu mai castiga mai nimic.

Publicitatea s-a vazut imediat ca le-a crescut cota financiara. Dar mai e inca o miza. Cei doi s-ar fi inteles sa faca tambalau ca s-o fraiereasca pe Marioara Zavoranu. Si sa-i ia banii. Roadele au inceput sa se arate. Oana s-a impacat cu mama ei, care in curand va inchide si procesele de mostenire si-i va ceda, din ce se pare, parti importante din averile celor doi tati – Zavoranu si Banicioiu. In plus, Pepe a obtinut deja banid e la Marioara, care s-a angajat sa-i plateasca despagubiri. Daca e asa e demn de un roman de Agatha Cristie. Mai lispseste o crima. Bine, daca punem la socoteala si avortul…

Luiza Ene

Reclame