JOCURI DE CARTI FOLOSITE DE ILUMINATI

TELEFOANE

SIGLA ONU/EURO

Simbolul ONU are 13 ramuri de maslin pe fiecare parte, in timp ce moneda de 1 euro a fost marcata cu 6 stele, 6 dungi si inca 6 stele. (6-6-6)

RULETA
Suma celor 37 de numere ale ruletei este 666. Coincidenta sau nu ? Invataturile ortodoxe ne spun ca jocurile de noroc sunt tot momelile dracilor. Ganditi-va…

Apocalipsa Sfantului Ioan: 13/18 :

13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,

18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

VISA CARD*DRAC*

VODAFONE

AVATAR

MESSENGER

STATUIA LIBERTATII

Pentru cei care inca mai cred ca lucrurile au loc (sau sunt construite) intamplator ganditi-va ca evenimentele importante semnifica mult mai mult decat ni se prezinta noua.

Statuia Libertatii a fost oferita de catre francmasoni [mason = constructor – constructorii Babilonului] in 1885, si reprezinta pe regina Semiramis, sotia regelui Nimrod al Babilonului – este un simbol satanic, pentru ca acestia l-au venerat pe Baal-Satan.

Torta aprinsa tinuta in aer = gestul este asociat cu Lucifer (Iluminarea Luciferiana), care a fost inger de lumina pana la decadere.

PAPA DE LA ROMA

Reclame