Inchiderea Spitalelor in Romania, conspiratia Masonica impotriva Romaniei continua
Prin mass-media apar stiri in care ni se spune cu o anumita blandete asa: “ FMI a cerut Romaniei sa reduca din bugetari si din spitale, pt a respecta contractul cu FMI” in acelasi timp in Romania se promulga o lege de catre ministrul sanatatii Cseke Attila care a declarat:

Cardurile naţionale de asigurări de sănătate vor fi tipărite de Imprimeria Naţională şi vor avea câte un cip care le va oferi medicilor informaţii cu privire la tratamentele şi diagnosticele medicale ale unui anumit pacient, a spus, miercuri, ministrul Cseke. Fiecare cip va costa cel puţin doi euro şi, având în vedere că 18 milioane de români au calitatea de asigurat, preţul total al cipurilor se va ridica la minimum 36 de milioane de euro. „Cardul va conţine date de identificare a persoanei, codul numeric personal, dovada contribuţiei asigurărilor de sănătate la zi şi care va fi importantă în sensul că nu va trebui ca cetăţeanul să se deplaseze la Casele de Asigurări de Sănătate pentru a scoate o adeverinţă de a dovedi plata contribuţiei; numărul solicitărilor de servicii medicale în codul furnizorului şi diagnosticele medicale cu risc vital”, a declarat ministrul Sănătăţii după aprobarea Hotărârii de Guvern prin care s-a convenit asupra modalităţii de realizare a sistemului naţional al cardurilor naţionale de asigurări de sănătate.

Spitalele, dotate cu cititoare de carduri

Cardul va înlocui adeverinţa sau carnetul de asigurat şi va simplifica procedurile, mai spune Cseke Attila: „În ceea ce priveşte beneficiile acestui card: reducerea birocraţiei la dovedirea calităţii de asigurat, creşterea calităţii actelor medicale prin informaţiile pe care le conţin şi care pot fi accesate imediat de către prestatori şi identificarea rapidă a nivelului de acoperire a serviciilor şi plăţile acestora de către Casa de Asigurări de Sănătate”. În acest fel, va fi introdus un mecanism suplimentar de control al raportărilor şi decontărilor serviciilor medicale. Potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, cardul ar putea ajuta şi la salvarea de vieţi: „Dacă cineva intră în comă diabetică şi are cardul asupra lui, medicii de la urgenţă află imediat care este problema, că e diabetic”. Fiecare unitate medicală va fi dotată cu cititoare de carduri, cu ajutorul cărora vor putea accesa informaţiile referitoare la pacienţi, mai precizează reprezentanţii ministerului.

Salariaţii au prioritate

Primele carduri vor fi eliberate la începutul lunii ianuarie 2011 şi vor fi trimise către asiguraţi prin poştă. Salariaţii au prioritate, a declarat şeful de la Sănătate: „Toţi cetăţenii care au calitatea de asigurat vor beneficia de un asemenea card naţional de sănătate. Vorbim în principiu de 18 milioane de cetăţeni români care astăzi au calitatea de asigurat. Primele carduri naţionale de sănătate vor fi emise la începutului lunii ianuarie 2011 şi ele se vor emite în anumite trepte, în sensul în care noi vom propune ca emiterea să se facă în primul rând pentru salariaţi şi persoane care contribuie cu o sumă la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate”.
Coplata, introdusă din ianuarie 2011
Sistemul de coplată pentru servicii medicale va fi introdus în ianuarie 2011, a spus, tot miercuri, Cseke Attila. Strategia Naţională de Raţionalizare a Spitalelor 2010-2012, document elaborat de către ministerul de resort, prevede introducerea coplăţii direct la furnizorul de servicii medicale pentru primul trimestru din 2011. Guvernul s-a angajat în negocierile cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană să introducă sistemul de coplată pentru servicii medicale, iar ponderea scutirilor de la obligaţia de a efectua plata să nu depăşească un nivel de 40% dintre pacienţi. Potrivit proiectului anunţat de minister, contribuţia personală a cetăţenilor prin tichetele pentru sănătate nu va depăşi 600 lei pe an.
SURSA: http://www.gandul.info

Ce se intampla in realitate? Ce se doreste?

Aparent ar fi ceva bun, un card de sanatate pe care sa ai memorate toate analizele si investigatiile medicale, insa oamenilor nu li se spune ca acel microcip se poate virusa foarte rapid de la distanta, nu li se spune ca odata virusat o persoana neautorizata poate avea acces la acele date din microcip cea ce inseamna CA ACELE DATE DIN ANALIZE POT FI MODIFICATE, cea ce inseamna la randul lor ca unei persoane ii se poate fura un organ, fara ca persoana sa-si de-a seama. Stiu ca o sa para socant, stiu ca multi se vor intreba: “cum sa faca asaceva?” cum sa faca asaceva? Pai este foarte simplu odata ce cardul este alt TAU ca persoana, iar cititorul cel care are acces la card, este la persoana care “se ocupa” de sanatatea oamenilor. Ca Vrajeala!

Sistemul de Co-plata un jaf la adresa oamenilor

Din stirea oficiala nu prea se explica ce inseamna “coplata” o voi face eu exact pe intelesul fiecaruia, coplata este un fel de a da bani sau a plati ceva pe care nu il cumperi este un fel de jaf pe fata, practic, daca o persoana, care nu este bolnava si are un salariu si nu doreste sa cotizeze la stat, la santate, practice de la toti li se va lua obligatoriu bani, fie ca vor fie ca nu vor, ca asa dicteaza “expertii” FMI si ai Bancii Mondiale.

Grupul Bilderberg prin FMI si BM doresc
reducerea populatiei Romaniei

O alta conspiratie care se ascunde intodeauna in spatele unei probleme este Masoneria, care de secole a pus ochii pe aceasta Tara, avand in vedere relatarile multor initiati, despre Romania, profetiile lui Sundar Sigh despre Romania, par sa fie adevarate, in realitate totul este mai avansat decat atat. Defapt se duce un program de exterminare al BATRANILOR din aceasta tara, batranii care odata ce au muncit pt ei, pt a nu-si mai primii pensia la batranete sunt omorati practice, printr-o forma de genocid numita “comasarea spitalelor”. In realitate pe intelesul tuturor fara a mai folosii exprimarii academici, se doreste inchiderea spitalelor, un pret mai mare pt cei care apeleaza la medic si o moarte foarte foarte rapida a batranilor.
Lupta se duce pe mai multe planuri, plan de a inchide spitale, plan de a dezbina Romania si a o federalize, plan de face oamenii si in special tinerii sa plece din tara, practice se doreste ca aici in spatial Carpato-Danubiano-Pontic sa nu mai existe populatie, ci doar sa existe niste buncare care ii vor salva pe “alesi” din evenimentele din 2012, buncare pe care le voi aborda intr-un viitor articol.
Cea ce ma bucura pe mine este ca Romanii, fac exact ca in imn si anume SE TREZESC, parca Andrei Muresan a fost inspirat cand a scris acest imn si parca stia ca avem nevoie de un astfel de imn pt un astfel de popor, care din pacate a fost considerat o turma proasta, din pacate pt ei, o turma care devine inteligenta, iar aceasta turma este atat de inteligenta inca le vor face mari probleme celor care au incercat, sa o omoare, sau o dezbine atata timp.