“Din cele mai vechi timpuri, oamenilori din Egypt li s-au dat Idoli la care sa se inchine ,in timp ce inteleptii au inteles fortele nevazute reprezentate de acei Idoli. In lumea de azi se intampla acelasi lucru – Pentru public starurile Hollywood sunt idolatrizate, adorate si celebrate, cu toate ca sub masca halucinogena a mass mediei avem de a face cu programul sofisticat de control mental – Mk-Ultra, si folosirea Magiei Negre pentru dominarea si controlul total asupra lumii.

Ceva ce nu stiati despre celebritatile de la Hollywood ( Conspiratia Antichristului )

Tot showbizul, filmele, reclamele, moda, cartile, arhitectura (geometrie sacra), siglele marilor corporatii, absolut tot ceea ce ne inconjoara e impanzit de simbolurile “Iluminatilor” pentru a manipula energiile si a deschide in permanenta porti stelare catre alte dimensiuni in anumite puncte (unde se formeaza vortexuri de energie) pentru a permite entitatilor negative sa intre in aceasta dimensiune in care traim noi – de aici ritualurile magice si sataniste ale masonilor care intotdeauna se desfasoara pe acea “tabla de sah”…Podeaua -Modelul Masonic ( “Tabla De Sah” ) Este Simbolul Pentru Traveresarea In Alte Dimensiuni. ( In filmul masonic Matrix – Neo nu poate parasi lumea lui pentru al vizita pe Morpheus doar daca traverseaza Modelul alb/negru masonic – “Tabla De Sah” , Doar atunci “Usile” se deschid” – Acesta Este Modul De “Transportare”) . Binenteles ca Aceasta este doar reprezentarea simbolica pentru traversarea in alte dimeniuni, Ritualurile Fac Ca “Usile” Sa Se Deschida.


Acelasi Simbol – Modelul Masonic ( tabla de sah ) Al Intalnim La Vehicolul De Transport -”Te-ai Prins ?”

Toate Ritualurile Masonice Trebuie Sa Se Desfasoare Doar Pe “Podeaua De Sah” . De-a lungul secolelor , Illuminati Au Venerat cu Succes si “Binecuvantat” Demoni Pe “Podeaua De Sah”.

Reprezentarea lui Dumnezeu cu un singur ochi este de natura oculta şi asi are rădăcinile sale în simbolismu egiptean – Ochiul lui Ra ( de asemenea Horus )
Masonii venereaza principiul masculin, ratiunea-emisfera cerebrala stanga, materialismul, ego-ul-Diavolul – societatea patriarhala.. Asta indica faptul ca masonii urasc principiul feminin-emisfera cerebrala dreapta- spiritualitatea- Creativitatea-intuitia-, ( masonii venereaza intelectul-ratiunea in detrimentul creativitatii-spiritualitatii ). Asta nu inseamna ca ratiunea este ceva rau. Ratiunea venerata de masoni este una deformata. . Echilibrul ( unirea ) dintre ratiune si intuitie / masculin si feminin este reprezentat de pilonul dn mijloc care semnifica realizarea sinelui, Iluminare. ( scara lui Iacob este doar o reprezentare simbolica, pe care am s-o dezvalui pe parcursul acestei pagini )

Masonii – “Illuminati” ascund adevarata cunoastere departe de masele de oameni. Cei doi stalpi din inmagine de mai sus reprezinta ce doi stalpi de la intrare in templul lui Solomion, a căror denumire începea cu litera iod, amintind de simbolismul falic, respectiv cu litera beth, a doua literă a alfabetului ebraic, reprezentând principiul feminin. Denumirea lor este Jakin (Iakin) şi Boaz. Ele reprezintă, de asemenea, principiul activ (masculin) şi pe cel pasiv (feminin).

În religia egipteană regăsim aceleaşi două principii, sub denumirile de Osiris şi Isis. Egiptul Antic condus de societatea matriarhala nu insemna opusul societatii patriarhale, ci echilibrul dintre masculin si feminin.

Bineinteles, mai sunt si vedete care stiu prea bine la ce se inhama si o fac cu buna stiinta, precum: Madonna, Britney Spears, Mel Gibson (care prin filmul “The passion of Christ” reuseste sa manipuleze psihicul oamenilor pt ca ei sa-l accepte pe anticrist drept Iisus…de aceea in a doua parte a filmului Iisus apare mai mult cu un singur ochi – in Coran se spune ca anticristul are un singur ochi sau are o problema cu un ochi si ca acesta este semnul prin care credinciosii il pot deosebi de adevaratul Iisus – de vazut simbolul acela cu un singur ochi, – Rihanna apare in noul ei look cu un singur ochi la vedere, etc, exemplele sunt multiple si sunt peste tot – …sigla casei de productie a lui Gibson e foarte sugestiva, cu un singur ochi…etc


Exemple sunt Multe -Apar sin ce in ce mai multe celebritati, chiar si in showbizul nostru, care promoveaza materialismul, lacomia si indiferenta . Se face tot posibilul sa se starpeasca orice forma de originalitate si creativitate care incurajeaza adevaratele valori. ( iubire, pace, intelegere, spiritualitate…)

Simbolul piramida si ochiulatot-vazator pe bancnota de 1 dolar
In Era pre-crestina, au existat cateva culte cu o putere incredibila. Cele mai remarcabile sunt Cultul Stelar, Solar, Saturnian, Lunar Si Al Ciupercii. E simplu de vazut ca adoratorii Domnului( Zeului ) Lunar fac parte din cultul lunar.Adorarea Zeului Soarelui era reprezentativa pentru Cultul Solar. Cultul Saturnian, format din Fenicieni si Canaaniti il venerau pe zeul El, sau Ely. Exodul Evreilor din Egypt prezentat in Biblie arata ca acestia au intrat in Canaan si au unificat cultul Lunar cu cel al lui Isis, cultul Solar al lui Ra si Cultul Saturnian Al Lui El, forman Isis-Ra-El.

Vechea mitologie si cult israelite, adorarea lui Yahweh,legendele patriarhale, sederea in Egipt ,si altele, isi au radaxiniile in religia ciupercii sacre, dezvoltata din fertilitatea fundamentala a filozofiei Orientului Apropiat antic.

Miter Evreiesc ,Turbanele Musulmane si beretele militare sunt derivate ale simbolului cultului Ciupercii. Unul din primele si cele mai proeminente a fost cultul Stellar. Si desi multe din acetse culte antice au fost create in scopuri samanice si erau legate de Pamant, unele au fost preluate, totusi, cu intentii diferite. Asa cum v-ati imagina, in orice institutie a puterii culte mai mici s-au format in sanul celor principale pentru adorarea zeitatilor individuale. Cultul lui Mithras si cultul lui Dionysos sunt doua astfel de exemple. Boneta mitraica sau frigiana se poate vedea si astazi pe simbolul efigiei libertatii de pe bancnota de 1 dolar pe insemnele militare ale multor tari, pe reversul drapelului Paraguay-ului, pe sigiliul Senatului american, si chiar in sarbatoarea cultului solar pe care noi o numim Craciun.

In cultul lui Dionysos, erau celebrate multe festivaluri, cum ar fi Marele Dionysia, celebrat la Atena cu ocazia echinoctiului de primavara. Cel mai important eveniment al acestui festival era concursul Thaimela unde poetii, muzivienii si animatorii dadeau reprezentatii intr-un teatru in aer liber. Muzicienii nu trebuiau sa plateasca taxe, iar membrii bresei artistice nu trebuiau sa ia parte la chestiunile militare. Cultul lui Dionysos rezista si astazi, ca parte a industriei de divertisment. ( Hollywood )

Aceste culte exista inca in multe pozitii importante ale puterii din intreaga lume civilizata. Totusi cele mai importante functii ale acestor gtupuri urmaresc sa plasmuiasca consimtamantul si complicitatea oamenilor.

Anunțuri