Un obiect zburator neidentificat si foarte luminos a fost surprins pe cerul Ierusalimului. A fost filmat din patru locuri, de oameni diferiti. Scena i-a lasat pe toti cu gura cascata, iar specialistii nu au nicio explicatie.


Cum era de asteptat, pasionatii de OZN-uri spun ca aceste clipuri sunt dovada suprema ca extraterestrii exista, in timp ce altii spun ca obiectul neidentificat tine de diverse credinte religioase.

Dupa primele doua aparitii deja scepticii isi puneau problema „cum de este posibil asa ceva”. Iar cand a aparut al treilea video, filmat chiar din apropierea moscheii, criticii au rasuflat usurati. Acestia spun ca filmutletul este suspect si ca ar fi un fals.

Se pare ca, daca primele doua clipuri sunt greu de demontat, acest al treilea are urme de editare evidente, scrie editorialistul Lee Spiegel de la AOLNews.

Unii spun ca pista audio a fost montata din bucati ca sa para ca erau oameni acolo, in momentul filmarii. Unele analize pe imagine ar arata ca nici macar nu este vorba despre un fisier video, ci de o fotografie asupra careia s-a intervenit si prin prelucrare digitala -sa bagat acea lumina de deasupra moscheii.
Aceiasi critici sustin ca daca ne uitam atent la asa-zisul video, vom observa ca nimic in afara de OZN nu se misca. Traficul nu exista, oameni nu apar, iar lumina stalpilor de pe strazi este si ea mult prea statica.

De curand a aparut, insa si un al patrulea filmulet care prezinta acelasi eveniment si despre care nu au inceput sa apara, inca, analize de imagine.
moscheea din ierusalim

Anunțuri