Dintre milioanele de informatii care circula pe internet legate de tema civilizatiilor extraterestre, una ne-a atras atentia in mod deosebit. Sute de site-uri, inclusiv din Romania, sustin cu tarie ca celebrul savant Einstein ar fi fost extraterestru. Foarte multi ufologi impatimiti explica inteligenta sclipitoare a savantului prin faptul ca acesta nu ar fi fost pamantean ci o entitate venita de pe o cu totul alta planeta.

De asemenea impatimitii sustin ca Einstein a fost membru al unei organizatii intitulata „Proiectul Pamant” care are ca scop luminarea si ajutoarea locuitorilor Terrei. Va prezentam mai jos parerile unor adepti ai acestei teorii preluate de pe site-ul civilizatii.extraterestre.go.ro

„Einstein este doar porecla unui extraterestru care este membru al consiliului organizatiei. Telepatia pe care o exercita fiintele din rasa lui are un efect furtunos asupra oamenilor. Acest efect este controlat cu greu de catre acesti extraterestri si aceasta se datoreaza laturii lor masculine foarte pronuntata. Einstein a exersat si a invatat sa vorbeasca raspicat limbajul uman. El este capabil sa interactioneze fizic si sa comunice cu oamenii si acest lucru se datoreaza faptului ca el reuseste sa slabeasca si sa devieze efectul sau telepatic. Aceasta rasa este binecunoscuta pentru abilitatile telekinetice de care dispune. Face parte dintr-o organizatie a raselor de extraterestri care viziteaza Pamantul („Proiectul de pe Pamant”). Sunt 218 rase de extraterestri care fac parte din aceasta organizatie care are ca misiune sa ajute oamenii sa constientizeze prezenta extraterestra si sa stabileasca relatii diplomatice cu acesti vizitatori extraterestri. Extraterestrii vin cu o noua viziune in care pamantenii se vor alatura celorlalte fiinte inteligente din alte lumi si vor urma caile pacii universale. Informatiile sunt furnizate de contactatii Jack si Nancy Malacaria care au luat cunostinta de acest proiect in mai, 1990. Atunci erau doar 170 de rase de extraterestri care activau in cadrul acestei organizatii.”