Multe intrebari se ridica dupa declaratiile soc ale unui astronaut al Apollo 14 ce sustine ca extraterestrii au contactat omenirea in mai multe randuri, insa guvernele au ascuns acest lucru timp de peste 60 de ani.

Cel de-al saselea astronaut care a pasit pe Luna dr. Edgar Mitchell sutine ca a stiut de vizita unor OZN-uri pe Pamant, in timpul anilor in care a lucrat la NASA, insa de fiecare data ele au fost ascunse, scrie Daily Mail.

„Se intampla sa fi fost suficient de privilegiat sa aflu ca am fost vizitati pe aceasta planeta si ca fenomenul OZN-urilor este real. A fost foarte bine acoperit de catre toate guvernele, timp de 60 de ani, dar incet-incet aceste informatii au iesit la iveala, iar cativa dintre noi am fost privilegiati sa fim instiintati cu privire la aceste lucruri”, a declarat Edgar Mitchell.

In varsta de 77 de ani, Mitchell povesteste ca cei care au intrat in contact cu extraterestrii i-au descris ca fiind „fiinte mici, care arata ciudat pentru noi”.

Mitchell a explicat ca tehnologia noastra este net inferioara celei extraterestre, iar „daca ei ar fi fost ostili, noi am fi disparut de mult timp”.

Edgar Mitchell, alaturi de comandantul navei Apollo 14, Alan Shepard, detine recordul pentru cea mai lunga plimbare pe Luna, cu o durata de noua ore si 17 minute, in timpul misiunii lor din 1971.

Oficialii NASA au negat imediat comentariile lui Mitchell. Intr-un comunicat oficial, purtatorul de cuvant al agentiei spatiale americane a declarat ca „NASA nu urmareste OZN-uri. NASA nu este implicata intr-o activitate de acoperire a existentei extraterestrilor pe aceasta planeta, sau oriunde in Univers”.

„Domnul Mitchell este un foarte bun american, dar noi nu ii impartasim opiniile pe acest subiect”, au conchis oficialii NASA.

Anunțuri